miercuri, 12 ianuarie 2011

Lux pentru pisica ta

Azi dimineaţă m-am dus până la Kaufland să-mi cumpăr snacksuri şi alte chimicale care fac parte din nutriţia mea zilnică...ajung eu acolo pe la 12, constat cu oarece uimire ca e destul de aglomerat, pun produsele în coş şi mă îndrept agale către casele de marcat...se formaseră mici cozi, dar fiindcă nu s-a găsit nimeni să platească cu cardul , a mers foarte repede. Totuşi, în timp ce aşteptam la coadă, am avut ocazia să observ ceva oarecum ieşit din comun...tânărul din faţa mea(cred că avea până în 20 de ani) cumpărase un produs absolut inedit, cel puţin pentru mine...Despre ce este vorba, vedeţi în imagine : (click pe imagine pentru a o vedea la dimensiunea originală)



































Aşadar, omu cumpărase un pachet de 6 kg, pe care scria "Aşternut ecologic pentru pisici , 100% natural". Eu nu am pisici, dar bănuiesc că dacă vrei să ai o mâţă cu blana catifelată, e musai să-i cumperi aşternut ecologic.Mai mult ca sigur felina ta va radia de fericire când va dormi pe acest tip de aşternut.Tu ce mai aştepţi ? Cumpară-i acum pisicii tale un asternut ecologic, că altfel se supără si nu mai fugăreste şoriceii...Pisica ta merită ce-i mai bun, fă-i cadou noul aşternut ecologic din piele de şoricar, 100% biodegradabil.
În altă ordine de idei,tocmai am testat acest aşternut ecologic pe 2 pisici( rasa "moon cats" ) găsite pe internet, şi nu prea le-a plăcut :

2 comentarii:

Anonim spunea...

SUPER TARE....perfecta dreptate

Anonim spunea...

in asternutul ala nu doarme, ci face pipi si caca.