luni, 24 ianuarie 2011

Băsescu huiduit

Deşi iniţial mi-am propus să nu scriu pe blog despre evenimente politice, nu mă pot abţine de la a comenta ceea ce s-a întâmplat astăzi.
Să clarificăm întâi premisele : nu sunt membru în niciun partid politic, nu simpatizez cu nicio formaţiune politică, ci doar voi exprima o părere proprie şi oarecum subiectivă.
Tocmai am văzut la ştiri că preşedintele Băsescu a fost huiduit azi peste tot pe unde s-a dus...şi imediat am simţit o puternică satisfacţie...în sfârşit Băsescu primeşte ceea ce merită.
Unii "băsişti" vor zice că preşedintele nostru este un reformator, că el încearcă să aducă ţara pe calea cea bună...alţi "băsişti"  afirmă că  doar criza economică este de vină pentru situaţia dezastruoasă a României. Eu vin totusi şi întreb :   
  • Nu cumva Băsescu a condus ţara din 2004 si până în prezent?? (evident că da)
  • Care este singurul partid aflat permanent(!!!) la putere din 2005 şi până acum?? răspunsul e simplu : PD-L !!! 
    Aş mai adăuga : cine deci a cârmuit ţara din 2005 şi până acum? indubitabil, Băsescu şi gaşca lui de pedelişti...şi cine a dus România pe marginea prăpastiei?? tot aceleaşi persoane( în frunte cu marele Traian Basescu). Nu putem nega faptul că toata Europa a fost afectata de recesiune, dar alte ţări sunt din nou pe creştere economică, in timp ce noi încă ne zbatem să scăpăm de faliment (sub conducerea înţeleptului Băsescu). De ce suntem singura ţară unde au fost tăiate salariile cu 25% ? (în Belgia de exemplu s-au tăiat salariile doar cu 5% ).Şi aşa erau salariile de tot câcatu.  Eu cred că Băsescu şi acoliţii lui au dus ţara în pragul falimentului prin "proasta gestionare" a resurselor financiare(înţelegeţi voi ce vreau sa zic). Şi mă bucur foarte tare că Băsescu a fost fluierat astăzi !!! Celebrul "Ieşi afară, javră ordinară"ar trebui probabil să devină noul imn naţional!!! Trebuiau să-l huiduie permanent, până îi intră în cap că nu-si poate bate joc de noi cum vrea el. Ne-ai distrus viitorul Băsescule, ne-ai îngropat în datorii cu împrumuturile pe care le-ai luat de la FMI !

    În loc de concluzie, insist să precizez din nou: sunt apolitic, doar mi-am exprimat părerea sinceră despre situaţia actuală ! Iar viitorul nu e deloc roz, căci sunt slabe şanse să scăpăm de Băsescu prea curând.

    Later edit: în campania electorală din 2009 nu cumva acelaşi Băsescu ne minţea că nu vor fi tăieri salariale şi că  în primăvara  lui 2010 vom avea creştere economică ?

    Nu ezitaţi să lăsaţi comentarii, mai ales dacă aveţi opinii diferite.

    5 comentarii:

    Anonim spunea...

    Nu ar trebui discutate si premizele de la care s-a plecat?

    tacapaca spunea...

    Ba da. S-a plecat de la o crestere economica, mai mult sau mai putin sanatoasa, de la a fura cu cateva degetele si a face si ceva sa vada prostimea progresul si s-a ajuns la limita falimentului, la a fura cu mana bagata pana dincolo de cap, la a nu mai face nimic ca si asa numai avem din ce face, la traiasca partidul si bravii lui conducatori "ca ei stie cel mai bine ce face sa avem succesuri si impliniri".

    Eugen spunea...

    Bun. Zi alternativa.
    "Nu stiu, nu stiu, nu stiu eu d'astea"
    Fara indoiala ca actuala putere a facut si multe greseli, dar daca tot ii schimbam sa avem si ce pune in loc. Si acel ceva sa fie mai bun.

    Radu Radu spunea...

    Am putea încerca cu PNL şi Crin Antonescu...el e singurul care îmi inspiră cât de cât încredere.

    Eugen spunea...

    Crin Antonescu si PNL sunt prea prieteni cu PSD. Ori sunt partid de dreapta, ori nu mai sunt. Pacat ca afirmatia lui Ludovic Orban de astazi (PNL nu are ce cauta intr-o alianta cu PSD) a fost criticata de Crin Antonescu. Pacat. PNL ar fi ramas ultima alternativa cu sanse reale de a mai castiga ceva.